Bakgrundsbild Till startsidan Till teknik
Minska problemen och öka produktiviteten med teknik och service som fungerar!

KugghjulPå Macsystem arbetar vi förebyggande i nära samarbete med våra kunder för att all teknik skall fungera utan irriterande och kostsamma avbrott.

Vi är specialiserade på Appleprodukter men kan naturligtvis också ta hand om andra märken om ni till exempel arbetar i en blandad datormiljö.

Macsystem utför bland annat:

• Service och försäljning av datorer och kringutrustning.

• Server- och nätverksinstallationer.

• Rådgivning

• Utbildning
"Egen" tekniker ombord till ett rabatterat pris!

Som avtalskund kan ni eliminera kostsamma småsamtal, akututryckningar och samla alla frågor till en och samma fasta tidpunkt!

Med hjälp av fasta besökstider kan vi ge våra avtalskunder ännu bättre och billigare service!

Hur går det till?
Vi inleder med att göra en kostnadsfri behovsanalys där vi kommer ut till er och ställer lite frågor samt lyssnar på vad ni vill ha ut av ett samarbete.

Vi tittar på de tekniska förutsättningarna och gör därefter en summering av de behov ert företag har och lägger fram förslag på tidsåtgång och besöksfrekvens. Därefter kommer vi tillsammans med er överens om tider som passar er verksamhet.

I behovsanalysen specificerar vi bland annat vad vi kommer att göra rent praktiskt. Vilka rutinuppgifter vi kommer att utföra (både direkta och förebyggande) för att se till att er produktion blir så störningsfri som möjlig. I takt med att vi får en ännu bättre kännedom om just era behov kan vi också föreslå förbättringar och olika sätt att strömlinjeforma samt underlätta ert datoranvändande på företaget.
TEKNIK    AVTALSKUND    TIMBANK    PRISLISTA
KONTAKT    TEKNIK    AFFÄRSSYSTEM    TJÄNSTER    SMSAVISERING
KUNDMAIL