Bakgrund Till startsidan Till startsidan Till teknik
Vi tillhandahåller alla klassiska tjänster på Internet!

Vi erbjuder precis som andra webhotell våra kunder plats för hemsida (webbhosting), ftp, e-post osv.
Pussel
Nytt är möjligheten att göra säkerhetskopior av affärskritisk data över nätet.

Säkerhetskopiering via internet (fjärrbackup) av viktiga data till våra servrar innebär bland annat att ni slipper jobbet med att släpa diskar fram och tillbaka till arbetsplatsen.

Ni slipper också kostnaderna i samband med utbyggnad av hårdvara (hårddiskar och annan media) allt eftersom er datamängd växer.
Dela stora filer i företaget och mellan er och era kunder - Snabbt och enkelt!

Vår FTP-tjänst* kommer från behovet av att våra kunder vill kunna dela stora filer med leverantörer och deras kunder på ett snabbt och smidigt sätt.

I ett produktionsflöde behöver man ibland lägga ut filer, texter och bilder för att underleverantörer skall kunna komma åt dem när dom vill och behöver. Det kan också vara ett sätt för kunder att lägga upp material till t ex ett tryckeri.

Man kan också ha ett behov att att komma åt sina egna filer från olika ställen. Om du till exempel arbetar på en text på jobbet och vill kunna fortsätta arbeta med hemma. Då är lagring på nätet ett bra och smidigt alternativ.


*FTP = File Transfer Protocol. Namnet förklarar egentligen sättet att föra över filer från olika datorer på internet. Men numera är betydelsen också en plats/tjänst på internet. En extra hårddisk eller del av hårddisk man kan lagra sina filer på. Med hjälp av ett FTP-program för man sina filer fram och tillbaka mellan sin dators hårddisk och hårddisken (servern) på nätet.


Pussel
TJÄNSTER    WEBBHOTELL    FTP    FJÄRRBACKUP
KONTAKT    TEKNIK    AFFÄRSSYSTEM    TJÄNSTER    SMSAVISERING
KUNDMAIL